onsdag 6. oktober 2010

Besøk frå Luster

Laurdag 10. juli var første feriedagen og då var me så heldige at mammao, søstao, Brage, Ada og Trym kom på visitas. Dei vart heldigvis verande heilt til tysdag, og både dei og alle lesarane er sjølvsagt hjarteleg velkomne attende til plazaen vår.

Ettermiddagen vart høvesvis roleg med ein spasertur bort til næraste skule der ymse leikeapparat og skuleområdet generelt vart utforska. Alt dette medan mammao nytte ei stille stund i leilegheita:-)

Sundagen var me på Snilsberg familiepark på Nes. Der fekk me nær-og fjernkontakt med ymse dyr. Naturstien vart utforska med alle krikar og krokar, og Brage hoppa bokstaveleg tala i høyet. Veret var i nokonlunde godlune, slik at dropane kom først når me slappa av med kaffi, is og anna snop.


Fargerik fugl


Heftige horn


Sjå!!! Eg kan stå på berre to føter!!!


Struts

Kvardagen etter søndag var naturleg nok ein måndag og såleis den første skikkelege feriedagen, og med brukbart ver so gjekk turen til Hamar og Domkirkeodden. Der vart det bading (iallfall for dei minste), vassing for dei litt eldre, såpebobleblåsing, boulekasting, badeballspel og sjølvsagt soltilbeding for dei som likar slikt. I sentrum av Hamar city vart det middag, før me fann vegen attende til Dala.

Natt til tysdagen vakna/spratt underteikna 15 cm over lakenet av at Tor med hammaren prøvde å sette karrierebeste i å skremme heilt uskuldige midt på natta. Han kunne no i det minste kome med nokre små åtvaringar borte i Furnes eller oppe på Høsbjør, men neida.

Når det lysna av dag var det (tåreblaut) avskjed, men me visste at det var ikkje lenge før me såg kvarandre att på hi sida av fjellet:-)


Det var iallfall blautt det som kom oppattefrao då me seinare på tysdagen var ein tur bortom Brio for å shoppe litt gåver

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar