fredag 23. oktober 2009

Bryllupsreise - dag 5! Hviledag

Så var vi kommet til søndag 5. juli, og det var på tide med en skikkelig hviledag. Det blei sein frokost. Først kl 09.30 viste vi oss i frokostsalen, men vi fikk heldigvis mat likevel. Sigrid smakte på "Ross omelett". Ørjan skulle bestille pannekake, men endte opp med å be om kolesterolfri omelett (riktig nok sparte de vanligvis ikke på fettet i Irland, men likevel...). I tillegg fikk vi i oss litt av den obligatoriske frokostblandingen.

På hotellrommet

Nødtelefon???

Etter frokost var det tid for mer avslapping og kortskriving. Da klokka hadde passert 12.15 var det tid for shopping, blant annet på "Arts & Crafts" butikk og outlet kjøpesenter. Noen engelske bøker og julepressanger til ................ og .............. blei med i bagasjen.

Til lunsj var det endelig tid for pannekake (crépe). Sigrid valgte ost og skinke varianten, mens Ørjan valgte den som kun hadde sukkerstrø. Sistnevnte var for søt, selv for Ørjan (!). Uansett var pannekakene veldig mektige, så gode og mette blei vi.

Etter lunsj gikk turen tilbake til hotellet med pikkpakket, før vi etter ei stund snudde nesa ut igjen og gikk og hentet togbillettene til neste dag. Niste til togturen blei også kjøpt inn: vann, tranebærjuice, grovbrød, ost og skinke. Etter å ha vært innom x antall butikker uten å finne gavepapir til bursdagspressangen til Marit, fant vi omsider en butikk hvor de solgte slikt - riktignok kun som enkeltark, men det holdt for oss.

En del akrobater og andre underholdere befant seg også ute i Killarneys gater, hvor de viste fram sine kunster til de som måtte ha lyst til å se på. Dette var en del av Killarney Summerfest som var igang.


Killarney sentrum

Akrobater med rockering og hestekostyme

Dagens middag blei (etter en del vandring rundt i restaurantstrøket med mer og mindre høye priser) kinesisk. Ørjan spiste biff og brokkoli. Sigrid valgte kylling sweet & sour. Ris var selvsagt tilbehør til begge rettene.

Ut på kvelden, etter middagen, ruslet vi en tur bort for å se på byens katedral (St Mary's Catholic Cathedral). På vei tilbake til hotellet møtte vi en utlending som spurte etter veien til nærmeste pub/nattklubb. Vi pekte i en retning, men håpte han ikke fant noe som var åpent.

St Mary's Catholic Cathedral

Dagen blei avsluttet med boklesing på hotellrommet før nattestillheten senket seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar